Massage


Vill du förbättra din hälsa, känna dig mer avslappnad och i kontakt med dig själv?


Allt fler människor känner sig idag "vidbrända", stressen i vardagen tar allt mer plats och det är lätt att känna sig energilös efter allt springande i ekorrhjulet.


CNM (cirkulations- och nervbane)-massage 

är ett effektivt verktyg för att få igång cirkulationen, få ökad avslappning och för att få en bättre kontakt mellan kropp och själ. CNM-massage är en djup massage, som ges över i stort sett hela kroppen. Hela behandlingen ges med hänsyn och respekt och där personen kan känna sig trygg; endast den yta som masseras blottas och resten av kroppen ligger inbäddad i handdukar. Genom att så stor del av kroppen masseras, fås större effekt på cirkulationen och inga områden lämnas "torra". CNM har som grundfilosofi att söka i orsakskedjor och påverka grundorsaken till värk och ohälsa – både fysiskt och psykiskt. Den djupa massagen fås genom att använda mycket olja som minskar ytspänningen. 

Vid första besöket, som tar lite längre tid, går vi gemensamt genom din anamnes (sjukdomshistoria). För att ge bästa möjliga behandling är det viktigt att jag får mesta möjliga information om både kropp och själ. Självklart har jag tystnadsplikt.
 

Efter en massagebehandling när cirkulationen har ökat, kan tillfälligt förhöjda gifthalter göra att blodreningsorganen får mer att göra. Aktiventen kan då få uppleva "förstförsämring", t ex kan tidigare smärtförnimmelser förstärkas tillfälligt och man kan må därefter. Det brukar dock klinga av ganska snart och "kicken" infinner sig ofta redan nästa dag. Det är bra om man kan tillåta sig att vila efter en behandling för att få ännu större effekt.

Investering: helkropp ca 120 min 1 300 kr, halvkropp ca 70 min 800 kr, rygg och nacke ca 30 min 450 kr
Regndroppsmassage

Regndroppsmassage (regndroppsteknik) är en avslappnande och väldoftande behandling under fötter och på rygg med ekologiska, eteriska oljor för rygghälsan, immunförsvaret och sinnelaget.

I regndroppsmassage når oljorna snabbt ända in i kroppens alla organ och samarbetar där med  kroppens egna celler i att stärka hälsan både fysiskt och känslomässigt.
Regndroppstekniken är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga smörjningen med eteriska oljor från växtriket.
Såväl terapeuten som klienterna brukar också uppleva känslomässig balans och ibland rent av glädje av de väldoftande oljorna, vilka går ända in i känslocentret i hjärnan, där våra trauman finns lagrade.

Investering: 900 kr
Friskvårdsmassage

Här väljer du själv vilket problemområde du vill ha massage och koppning på. Att använda koppor är en gammal, europeisk och österländsk tradition inom folkmedicin.

Kopporna är numera av silikon och används för bindvävsmassage, lymfdränage m m för ökad blodgenomströmning och aktivering av kapillärer som aktiverar immunförsvaret. Det rensar blodet från toxiner, balanserar ph-värdet, ökar vita och röda blodkroppar, stimulerar produktion av olika hormoner, förbättrar sömnen och avleder spänningar i muskulaturen genom töjning av muskler, bindväv och hud.


Investering: 800 kr/tim


Eteriska oljor m m från Young Living
Jag jobbar med Young Livings eteriska oljor. Oljorna använder jag bl a  i regndroppsmassagen. Välkommen att beställa eteriska oljor, kosttillskott, hudvårdsprodukter, diffuser m m från Young Livings sortiment. Hör av dig om du vill beställa något via mig.