Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion®


Föreställ dig hur det skulle vara att:

- Ha ständig kontakt med din själs samlade visdom

- Vara lugn, harmonisk och fylld av energi

- Ha tillgång till din fulla potential


När vi föds vibrerar vår kropp och själ på samma frekvens. När vi går genom livet är vi med om mer eller mindre svåra händelser som gör att vi förlorar en del av kontakten med vår själ. Då kan det nästan kännas som vi sprungit ifrån vår själ och harmonin känns långt borta. I jakten på fysisk överlevnad har vi identifierat oss med kroppen och förlorat kontakten med själen, vår verkliga kärna. Vi har alla perfekta själar och vackra ljuskroppar men de är ofta osynkroniserade med vår fysiska kropp. Vi lever våra liv i halvskugga oförmögna att dra till oss det välmående och överflöd som är vår födslorätt.


När vi använder oss av Soul Body Fusion® skapar vi möjlighet för kropp och själ att förenas. Vi öppnar upp för vår oändliga potential så vi kan bli den vi är menade att vara. Soul Body Fusion® är inte behandling, terapi eller en teknik. Soul Body Fusion® är inte heller healing även om det oftast leder till helande. Soul Body Fusion® går bortom det vi hittills känt till.


SBF görs vid 3 tillfällen och antingen träffas vi första gången i min lokal och därefter via messenger, facetime el telefon på distans efter 1 vecka och sedan efter ytterligare 2 v. Om du inte vill ha ett fysiskt möte, kan vi göra allt på distans.


Välkommen att höra av dig till mig, Marita Alfsdotter, certified Soul Body Practitioner


Läs gärna mer om Soul Body Fusion på grundarens hemsida www.jonettecrowley.com


Investering 2 400 kr för 3 tillfällen á 1 tim, som kan delbetalas på 3 ggr.